قابل توجه کليه دانشجويان روزانه متقاضي وام

متقاضيان وام ويژه دکتري بابت سه ماهه بهار در صورتي که قبلا از اين وام استفاده کرده اند فقط فرم شماره دو را تکميل کرده و تا تاريخ اعلام شده به اداره رفاه تحويل نمايند. و آن دسته که اولين بار متقاضي اين وام مي باشند فرم شماره يک و دو را تکميل و ارائه نمايند.

متقاضيان وام ضروري ويژه دکتري فقط وروديهاي 95 و ما قبل که تاکنون از اين وام استفاده نکرده اند ، مي بايست فرم وام ضروري ويژه دکتري را تکميل وبه همراه فاکتور تا تاريخ اعلام شده به اداره رفاه ارائه نمايند.

متقاضيان وام ضروري عادي در کليه مقاطع مي بايست تا تاريخ اعلام شده فاکتور مربوطه را به اداره رفاه ارائه نمايند (دانشجوياني که در نيمسال اول 96 فاکتور تحويل داده ولي تاکنون وام ضروري آنان ثبت نشده است جهت پيگيري تا تاريخ اعلام شده به اداره رفاه مراجعه نمايند.)

جهت دريافت فرم شماره يک  اينجا را کليک کنيد

جهت دريافت فرم شماره دو اينجا را کليک کنيد

جهت دريافت فرم وام ضروري ويژه دکتري اينجا را کليک کنيد

تاريخ 1397/03/01 لغايت 1397/03/13

با توجه به تغيير ساعت کاري دانشجويان از ساعت 8 الي 13 مراجعه نمايند.

فرستنده : امور دانشجويي

تاریخ ارسال : اول خرداد سال 1397