اطلاعيه شماره 11- مهم و فوري

(اطلاعيه مهم)

به استحضار دانشجويان گرامي مقطع تحصيلات تکميلي متقاضي خوابگاه در تابستان سال 1401 مي رساند از روز چهارشنبه مورخ 1401/4/15 لغايت روز شنبه مورخ 1401/4/18 فرصت دارند نسبت به تحويل فرم تقاضاي خوابگاه به دفتر اداره امور خوابگاهها اقدام نمايند.
تذکرات لازم:
1- دانشجويان فرم درخواست خوابگاه ترم تابستان (فرم شماره11) را از بخش فرم هاي دانشجويي سايت معاونت دانشجويي به آدرس https://boostan.gau.ac.ir چاپ و پس از تکميل اطلاعات به دفتر اداره امور خوابگاهها واقع در پرديس دانشگاه، ساختمان حوزه معاونت دانشجويي، طبقه همکف تحويل نمايند.
2- تعيين اتاق بعهده متصديان خوابگاهها مي باشد.
3- براي ترم تابستان بلوک 4 خوابگاه امام حسين (ع) براي برادران و بلوک 9 خوابگاه حضرت زينب (س) براي خواهران در نظر گرفته شده است.
4- تخليه اتاقها در روز دوشنبه 1401/5/31 الزامي خواهد بود.
                                                                              اداره امور خوابگاههاي دانشجويي دانشگاه

فرستنده : دفتر معاونت دانشجويي