اطلاعيه شماره 4 - اقامت در نيمسال دوم 402

به اطلاع دانشجويان عزيز ساکن خوابگاه مي رساند که جهت اقامت در نيمسال دوم 1403-1402 به نکات ذيل توجه نمايند.

-درخواست و ثبت اقامت دانشجويان در سامانه بوستان از نيمسال اول به نيمسال دوم و در همان اتاق قبلي خود ، توسط کارشناسان اداره خوابگاهها انتقال داده مي شود.

نکته : دانشجوياني که متقاضي خوابگاه در نيمسال دوم نمي باشند ، بايد انصراف کتبي خود را به اداره امور خوابگاهها اعلام نمايند تا اقامت ايشان از سامانه حذف شود. در غيراينصورت بدهکار به صندوق رفاه مي گردند.

-دانشجويان متقاضي خوابگاه نيمسال دوم و در صورتي که اقامت خود را در سامانه يکپارچه صندوق رفاه دانشجويان به آدرس الکترونيکي  https://refah.swf.ir  ثبت ننموده اند ، بايد نسبت به ثبت اقامت در سامانه مذکور اقدام نمايند. که اين اقدام منوط به عدم بدهي معوق به صندوق رفاه دانشجويان مي باشد.

-آن دسته از دانشجوياني که اجاره بهاي خوابگاه خود را پرداخت نکرده اند ، جهت پرداخت به سامانه صندوق رفاه دانشجويان به آدرس الکترونيکي فوق مراجعه نموده و اقدام نمايند .

اداره امور خوابگاهها

فرستنده : مرکز انفورماتيک معاونت دانشجويي