تمديد درخواست خوابگاه سال تحصيلي 1404-1403

تمديد درخواست خوابگاه 1404-1403

بدينوسيله به اطلاع آن دسته از دانشجوياني که تاکنون نسبت به ثبت درخواست خوابگاه سال تحصيلي 1404-1403 اقدام نکرده اند مي رساند جهت ثبت درخواست خوابگاه در زمان تمديد شده ذيل در سامانه بوستان دانشگاه به آدرس الکترونيکي https://boostan.gau.ac.ir  اقدام نمايند.

زمان درخواست خوابگاه

کليه مقاطع

19 خرداد 1403  الي   25 خرداد 1403

لازم به ذکر است :

- دانشجويان گرامي قبل از درخواست خوابگاه در صورت بدهي اجاره بها و بدهي استهلاک و خسارت اتاق در سامانه هاي يکپارچه صندوق رفاه و بوستان نسبت به پرداخت اقدام نمايند و بعد از پرداخت مراتب به اداره امور خوابگاهها اعلام شود.

- کليه دانشجويان ملزم به ثبت درخواست در سامانه بوستان مي باشند. در صورت عدم ثبت درخواست و انتخاب اتاق، اداره خوابگاه مسئوليتي در قبال تخصيص اتاق در نيمسال اول سال تحصيلي  1404-1403 را ندارد.

- زمان بندي درخواست اقامت در سامانه يکپارچه صندوق رفاه متعاقبا اعلام خواهد شد.

اداره امور سراهاي دانشجويي

فرستنده : مرکز انفورماتيک معاونت دانشجويي